unrecognizable-male-construction-industry-executive-posing-safety-vest-with-hardhat.jpg
BIZ, Veiligheid

BIZ AV Themabijeenkomst: Veiligheid op Aviation Valley

04 mei 2022

Datum: Woensdag 8 juni
Tijd: 08.30 - 09.30 uur
Locatie: EQUANS, Amerikalaan 35 Maastricht-Airport

Veiligheid creëer je samen!

Overlast, onderhoud, ondermijning en inbraken zijn problemen waar veel bedrijventerreinen mee te maken hebben. Een onveilig of verloederd terrein heeft een afschrikkende werking en kan een negatieve impact hebben op de bedrijfsvoering.

Een veilig bedrijventerrein is in ieders belang, maar hoe zorgen we er samen als BIZ voor dat de veiligheid gewaarborgd blijft? Ondernemers kunnen deze problemen niet eigenhandig aanpakken. Dit moet in samenwerking met Politie, Brandweer, Gemeente en bedrijven. Onder het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) werken de publieke en private partijen samen om zo gezamenlijk een schoon, onbeschadigd en veilig bedrijventerrein te creëren.

Tijdens deze themabijeenkomst zal Wijk Opperwachtmeester MAA en tevens lid van de Koninklijke Marechaussee Roel van Bijnen ons meer vertellen over het KVO op Aviation Valley. Hij zal ons onder andere uitleggen hoe een schouwing op het bedrijventerrein in z'n werk gaat en welke bijdrage jij als ondernemer kunt leveren om het terrein schoon en veilig te houden. Daarnaast geeft Heinz van der Linden van Intergarde ons inzicht in het camerasysteem op het bedrijventerrein. Goede camerabeveiliging is cruciaal voor de veiligheid op Aviation Valley. Intergarde zal een korte presentatie geven over de stand van zaken van het camerasysteem en de mogelijke toekomst.

Het is belangrijk dat alle ondernemers op het terrein op de hoogte zijn van wat er tot nu toe gezamenlijk is bereikt en wat we in de toekomst nog beter kunnen doen.

Help jij ook mee om Aviation Valley zo veilig mogelijk te houden? Meld je dan aan via de Aviation Valley App.

Samen Sterk, Samen BIZ


Ter info:

Aanmelden kan via de uitnodiging in de BIZ Aviation Valley app of via de desktop versie (zie buttons links in uitnodiging). De bijeenkomst is gratis.

Ben je zelf niet in staat om de bijeenkomst bij te wonen, maar iemand anders binnen je organisatie wel? Meld je dan aan via info@aviationvalley.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze persoon ook wordt toegevoegd aan de app.