Schermafbeelding 2020-01-29 om 12.27.18.png
Ondernemen

Nomineer bedrijven voor de Brilliant Business Awards

29 januari 2020

Kent u een ondernemer die in 2020 een plek in de schijnwerpers verdient? Of wilt u uw eigen onderneming in de prijzen laten vallen? Nomineer uw onderneming of een andere onderneming dan nu voor de Parel, Diamant of Robijn! Nomineren kan nog tot en met 5 februari 2020! Een vakjury bekijkt alle nominaties en kiest de winnaars.

Brilliant Business Awards is een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. De uitreiking van de Brilliant Business Award, een ondernemersaward, vindt op 24 maart 2020 voor de derde keer plaats. Op deze feestelijke avond worden drie ondernemersprijzen in de categorie├źn Parel, Diamant en de Robijn uitgereikt.

Goed ondernemerschap mag best eens in de schijnwerpers gezet worden en is bovendien een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen. Daarnaast promoot het de Westelijke Mijnstreek als vestigingsgebied. Hierin spelen de genomineerden en winnaars van de drie te vergeven prijscategorie├źn een belangrijke rol. Want succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor schitterend ondernemerschap!

Ook in 2020 gaan we weer op zoek naar drie kanjers van ondernemers in de Westelijke Mijnstreek!

Klik hier voor meer informatie.