Brilliant-business-awards-1-1.jpg
Community, Innovatie

Toolnation genomineerd voor Brilliant Business Awards 2023!

13 maart 2023


Toolnation, gevestigd aan de Aziëlaan 8 op Aviation Valley, is genomineerd voor meest innovatieve ondernemer in de Westelijke Mijnstreek! In de categorie Diamant (meest innovatieve ondernemer die een visitekaartje is voor de regio) is Toolnation een van de 3 genomineerde. Gefeliciteerd met deze nominatie!


Op 19 april is het zover, de vierde editie van de Brilliant Business Awards 2023! Alle negen finalisten voor hét ondernemersevent voor schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek zijn bekend.

Uit ruim zestig nominaties gekozen, strijden nu de negen beste ondernemers of bedrijven in de regio voor een award in de categorieën Diamant, Parel en Robijn.

Awardavond

De vierde editie van de Brilliant Business Awards vindt dit jaar plaats in de hangar van hoofdsponsor Vista college op Maastricht Airport. De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Beek, Stein en Sittard-Geleen om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. Alle finalisten krijgen in maart een bedrijfsbezoek van een vakjury, die de uiteindelijke winnaar kiest. De ondernemingen die op 19 april winnen mogen een jaar lang de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’ dragen en krijgen een unieke award gemaakt door studenten van de opleidingen Industrieel Product Ontwerp en Fijnmechanische Techniek van het Vista college.

Vol programma

De uitreiking van de awards wordt gepresenteerd door Bart Storcken en de keynote-speaker van de avond is Paul Iske, oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door jazzformatie The Mood Messengers.

Kaartverkoop begonnen

Alle ondernemers die in de Westelijke Mijnstreek zijn gevestigd, zijn van harte uitgenodigd om op 19 april in Beek hét ondernemersevent hun regio bij te wonen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.brilliantbusiness.nl. Wees er snel bij, want voor de kaartverkoop geldt op=op! De avond duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur. Voor en na de uitreiking is er voldoende gelegenheid om te netwerken.