Save the date - de week van de circulaire economie 13 maart 2024 (9).png
Duurzaamheid, Innovatie

Week van Circulaire Economie & Circulaire Innovatie Top 20

13 maart 2024

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Dit evenement brengt thought leaders, innovators en professionals samen die gepassioneerd zijn over het creëren van een duurzamere toekomst. En wij nodigen je van harte uit om dit evenement bij te wonen. Dus meld je meteen aan!

Het programma
Tijdens dit evenement presenteren we de circulaire innovatie top 20, inspireren we je met innovatieve ideeën en initiatieven en heb je de gelegenheid om te connecten met andere professionals.

13.00 uur: Aanvang
13.30 uur: Welkom door Astrid Boeijen, CEO Brightlands Chemelot Campus
13.40 uur: Martijn Amory, CEO Fibrant
14.00 uur: Ellen van Slobbe, Sales manager BENE Technical Insulation Knauf
14.20 uur: Jean-Carlo Alves da Silva, Manager Business Innovation Office Elis Group
14.40 uur: Booths en bustour Chemelot Campus terrein
16.00 uur: Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 met prijsuitreiking door Yvonne Salvino-Meijer, wethouder Gemeente Sittard-Geleen
17.00 uur: Borrel

Aanmelden voor het event
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 13 maart bij Brightlands Chemelot Campus. Aanmelden kan tot woensdag 6 maart 2024. LWV-leden melden zich aan via de LWV-app. Ben je (nog) geen lid van de LWV en wil je er wel graag bij zijn? Stuur een bericht naar bijeenkomsten@lwv.nl

Mede mogelijk gemaakt door:
ESZL, Keyport, Gemeente Sittard-Geleen, BLM wegenbouw, Rabobank, Provincie Limburg en Chemelot Circular HUB.

Limburgse Circulaire Innovatie Top 20

Het is weer mogelijk om jezelf of iemand anders in te schrijven voor de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20. Ben of ken je dus iemand die volop bezig is met circulaire innovatie en een plekje in de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 verdient? Schrijf je innovatie vóór 31 januari in via www.LimburgseCirculaireInnovatieTop20.nl of tip ons over een innovatie door een mail te sturen naar Sonja Demandt via demandt@lwv.nl.

Finale & prijzen
In Limburg gaat op 13 maart de finale plaatsvinden bij de Brightlands Chemelot Campus. De 20 kandidaten presenteren zichzelf en hun innovatie via een video. De jury nomineert uit deze 20 genomineerden een top zes. Deze zes finalisten presenteren zich live tijdens het event op 13 maart 2024.

Uit de zes finalisten zal de jury 1 winnaar benoemen uit elk van de drie categorieën: Circulaire Change maker, Circulaire Start-up of de Circulaire Community. Eén circulaire innovatie zal uitgeroepen worden tot Limburgse winnaar en ontvangt een prijs van € 3.000. De winnaar van iedere categorie dingt mee naar de landelijke prijs. De prijs voor de Circulaire Changemaker is € 20.000, voor de Circulaire Start-up € 7.500, en voor de Circulaire community € 5.000.

Ga voor meer informatie naar LimburgseCirculaireInnovatieTop20.n